woensdag 11 september 2013

Patroon rand haken

Voor diegene die interesse heeft deel ik een patroontje ( oorsprong ? ) van een gehaakte rand. Is een klassieker die toch altijd dat " net ietsjes meer " afwerking geeft aan uw mooi handwerkje. Zelf vind ik een rand steeds een marathon om te haken, maar het geeft uw haakwerk meer waarde als het af is.

6 opmerkingen:

 1. Hallo Tinne, bedankt voor je reactie op mijn deken. Je uitnodiging om jouw blog te bezoeken heb ik direct natuurlijk ter harte genomen. En wat ik? Een prachtig patroontje van een mooie rand!! Wie weet ga ik deze gebruiken voor de afwerking van mijn deken. Dank hiervoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je zelf ook een blog hebt, het ziet er goed uit! En wat een mooie rand is dit, zoiets heb ik jaren terug nog eens gehaakt, als kastrandjes. Maar voor een deken is ook mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Tine, ik ben het groene randje aan het haken voor in een oud theekastje, maar wat betekent het open rondje in de laatste toer? Ik hoop dat je me kunt helpen, kon op internet het niet vinden. groeten Karen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. ik denk dat er tussen elk stokje een picootje wordt gehaakt

   Verwijderen

Tiem Flies!

De laatste weken ontzettend druk gehad  maar heb toch mijn allerlaatste wintertruitje nog afgewerkt  Een eenvoudig modelletje ( geen patroon...