maandag 10 februari 2014

Stripey blanket CAL 2014

Heel leuk om te doen. Ik kan er echt van genieten. Vooral van de dekens die je regelmatig ziet voorbijkomen, de prachtige wolletjes die er gebruikt worden en de schitterende kleurencombinaties die gemaakt werden. Je wordt er vrolijk van :-)
 

 
 

8 opmerkingen:

 1. heel leuk inderdaad...heb toch voor gekozen om nog een deken bij te haken met de kleuren van de originele patroon...groetjes tinneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleuren!
  Ben het op facebook ook aan het volgen (ik doe zelf niet mooi) maar verbaas me altijd weer hoe mooi ze toer per toer weer worden :)

  Liefs,
  www.twinklezcreations.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was al een grote stap om van mijn "aardtinten" af te stappen en naar iets feller te grijpen :-)
   Liefs, Tinne

   Verwijderen
 3. Zo, dat wordt een hele mooie deken zeg! Ik ben niet meer zo aan de hakerij maar als ik dit zie dan kriebelt het wel weer. Dank je wel voor de opmerking over mijn armband!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jouw armbanden vind ik echt de max. En neonkleurtjes blijven in vooral bij de jeugd en zelfs ik vind dit fris en vrolijk in de zomer ( ben nog 20 tussen de oren hé = lol ). Bedankt voor uw bezoekje !

   Verwijderen
 4. Je deken wordt super. De kleuren vind ik echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben benieuwd wat het eindresultaat gaat geven met die kleurenkeuze. Gebruik altijd meer de aardtinten. Is tijdloos en past dan ook overal bij.

   Verwijderen

Tiem Flies!

De laatste weken ontzettend druk gehad  maar heb toch mijn allerlaatste wintertruitje nog afgewerkt  Een eenvoudig modelletje ( geen patroon...