woensdag 28 januari 2015

Ik haast mij langzaam ...


Cal-deken nr1 is eindelijk af. Nu nog nr. 2 verder afwerken. De kleuren op zich vind ik (persoonlijk) heel mooi maar past compleet niet in ons interieur. Uithalen krijg ik niet over mijn hart dus verhuizen ze binnenkort mee naar de camping waar ze tijdens frisse avonden goed van pas zullen komen. Wat is er gezelliger dan samen rond een vuurkorf zitten met een warm deken en een lekker glaasje wijn. Dat maar snel de winter verdwijnt !
22 opmerkingen:

 1. Wat een mooie deken! Jammer dat 'ie thuis niet past, maar op de camping zul je er zeker plezier van hebben.
  Ik heb al een tijdje geen blogjes van je voorbij zien komen, je hebt er toch wel een paar geplaatst zie ik. Zal wel aan mij leggen, beter opletten! ;-)
  Je sjaal is ook mooi en die poncho, geweldig!!
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb wel een tijdje het haken moeten onderbreken daar mijn vader veel zorg nodig had. Maar nu hij weer aan de betere hand is, kunnen we de draad weer opnemen.
   Fijne avond, Tinne

   Verwijderen
 2. Ja, een prachtige deken. En dat heb je soms met kleuren. Je vindt ze wel mooi en wil ze dan verwerken en dan past het niet in het interieur. Maar op de camping zal je er zeker van genieten. En ach, voor je zelf kan je ze thuis toch ook gebruiken, wie zal het zien als je ze na gebruik weer uit het zicht legt. Geniet er maar van. :)
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb je wel gelijk in hoor, maar voor de camping ging ik er nog maken dus bij deze zijn die dan al klaar :-) Groetjes!

   Verwijderen
 3. De deken is prachtig geworden. Goed idee om ze te verhuizen naar de camping en niet (zoals ik deed) uit te halen. Ik ben benieuwd hoe nummer 2 eruit ziet als hij klaar is.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zou ik echt niet over mijn hart krijgen want dan zou ik ze weggeven desnoods. En helaas ... hihihi ... het tweede deken is krak dezelfde alleen een grotere versie. Dus weer eentje voor op de camping :-)

   Verwijderen
 4. De deken is prachtig en de kleuren zijn zeer mooi. Zou zonde zijn om ze uit te halen. Kan je ze beter op de camping gebruiken. Gelijk heb je dat je je er al op verheugd.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zou het uithalen van mijn dekens echt niet over mijn hart krijgen hoor. Desnoods gaf ik ze weg moest ik geen alternatief gehad hebben. Zoals de actie van anonieme sjaals :-)

   Verwijderen
 5. Prachtig, succes met de volgende!
  greetzz MG

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tweede deken is bijna af hoor, maar ik vind altijd wel iets anders om aan te beginnen :-)

   Verwijderen
 6. Een prachtige deken en heerlijk om alvast over de camping na te denken op zo'n sombere natte dag als vandaag :-)
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je. Ik snak al naar de zomer ... wie niet hé? Groetjes!

   Verwijderen
 7. Ik ken dat... Maar we moeten vooral blijven creëeren in de kleuren die ons (op dat moment) aantrekken. Niet alleen maar in bijpassende interieurkleuren en -stijlen. Da's zo saai! Hij is in ieder geval prachtig. Menig campinggast zal jaloers kijken al jij lekker warm onder je mooie deken zit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb je wel een punt Sandra. Ik denk dat je automatisch ook kleuren kiest naargelang de mood / de stemming waarin je je vertoeft op dat bepaald moment. Groetjes!

   Verwijderen
 8. Wat is je deken mooi geworden en de kleuren
  zijn ook mooi ...ik hoop dat je er veel plezier van
  hebt op de camping ....maar is kijken waneer ik
  mij deken afmaak ....veel succes met je tweede deken ...
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je deken is echt prachtig geworden, daar kan je wel trots op zijn.
  Wat een moed om een tweede te haken, zo'n werk!
  lieve groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele mooie kleuren, knap gedaan! Daar zul je veel plezier van hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi, ik zie het al helemaal voor me, onder de deken, glaasje wijn, mmmmm dat is relaxen :-) Ik wil ook wel een zonnetje en beter weer. Op dit moment sneeuwt het hier.
  brrrr

  BeantwoordenVerwijderen

Tiem Flies!

De laatste weken ontzettend druk gehad  maar heb toch mijn allerlaatste wintertruitje nog afgewerkt  Een eenvoudig modelletje ( geen patroon...