woensdag 24 maart 2021

Omslagdoek eigen patroon.

Met restpartij van een vroeger project een omslagdoek gehaakt. 

Geen labels meer rond garen, maar ik herinner mij nog dat ik deze speciaal gekocht had voor iemand die mij heel dierbaar was. 

Eigen patroon..Zorg voor elkaar! ♥

8 opmerkingen:

 1. prachtige kleur en mooi patroon. Daar zul je veel plezier van hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige sjaal en dan een eigen patroon, super hoor!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig, zo'n mooie diepe kleur! wat een prachtig project, fijne dag en blijf gezond!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben hier om te getuigen wat deze geweldige betoveraar voor mij heeft gedaan. ik geloof nooit in spreuken, totdat ik in de verleiding kwam om het te proberen. ik en mijn vrouw hebben veel problemen gehad om samen te leven, ze zal me altijd niet gelukkig maken omdat ze verliefd is geworden op een andere man buiten onze relatie, ik heb mijn best gedaan om ervoor te zorgen dat mijn vrouw deze vrouw verlaat, maar des te meer ik praat met haar hoe meer ze me verdrietig maakt, dus mijn huwelijk leidt nu tot echtscheiding omdat ze me geen aandacht meer geeft. dus met al deze pijn en doodsangst besloot ik contact op te nemen met deze spreukgebruiker om te zien of het weer goed kan komen tussen mij en mijn vrouw. deze spreukgebruiker die een man was, vertelde me dat mijn vrouw echt in de ban is dat ze door een of andere magie is gecharmeerd, dus hij vertelde me dat hij alle dingen weer normaal zou maken. hij betoverde mijn vrouw en na 5 dagen veranderde mijn vrouw volledig, ze verontschuldigde zich zelfs met de manier waarop ze me behandelde dat ze niet haar zelf was, ik dank deze man echt zijn naam is Dr Momodu hij heeft mijn vrouw terug naar mij gebracht ik wil dat jullie allemaal contact opnemen met hem die een probleem heeft met betrekking tot huwelijksproblemen en relatieproblemen, hij zal het voor je oplossen. zijn e-mail is drmomoduohen@gmail.com en WhatsApp en Viber: +393898289395 hij is een man en zijn grote. wens je veel plezier.
  Hij gebruikte spreuken voor verschillende doeleinden, zoals:
  (1) Als je je ex terug wilt.
  (2) als je altijd een slechte droom hebt
  (3) U wilt gepromoveerd worden op uw kantoor.
  (4) Je wilt dat vrouwen/mannen achter je aan rennen.
  (5) Als je een kind wilt.
  (6) Je wilt rijk worden.
  (7) U wilt uw man/vrouw vastbinden om voor altijd van u te zijn.
  (8) Als u financiële hulp nodig heeft.
  (9) HIV/AIDS-GENEZING
  (10) is het enige antwoord op uw probleem om de loterij te winnen

  BeantwoordenVerwijderen

Tiem Flies!

De laatste weken ontzettend druk gehad  maar heb toch mijn allerlaatste wintertruitje nog afgewerkt  Een eenvoudig modelletje ( geen patroon...