zondag 20 oktober 2013

Babyborrel ...


Volgende maand zijn we uitgenodigd op een babyborrel. We leggen samen met al de collega's om een prachtig cadeau aan te kopen. Toch kan ik het ( weer ) niet laten om zelf iets te maken. Daarom ben ik al snel begonnen aan een babydekentje. Dit met wol Fabel van Drops en haaknaald nr. 3. Met diezelfde wol ( en eventueel de kleurtjes )  zou ik ook graag een babyvestje of - truitje maken met capuchon. Maar heb maar 3 weken om dit alles te realiseren. Dus ieder vrij moment dat zich gaat voordoen vlieg ik " aan de haak ". Hihihi ... ben benieuwd of ik de deadline al dan niet zal halen. Ziehier het begin van mijn project ...10 opmerkingen:

 1. Wauw wat een prachtige granny's, ik hoop dat het gaat lukken met je dekentje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je. Ik hou de granny's eenvoudig wil ik de deadline kunnen halen. Ze zijn qua omvang dan ook veel kleiner dan de doorsnee granny. Maar voor een babydekentje mag dat wel, niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent in die korte tijd veel van plan. De start ziet er mooi uit. Ik ben benieuwd naar het resultaat.

  Succes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super leuk! ik ben benieuwd naar het resultaat maar het granny patroontje is super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. erg leuk, en wel zo mooi als ze kleiner zijn dan de doorsnee granny.
  veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je. Is ook leuk om te maken. Vind het zelfs schattig die kleine granny squares.

   Verwijderen
 6. Ik begin altijd aan zulke projecten (2 of 3 granny´s ) maar heb nog nooit een dekentje gemaakt. Zo te zien gaat ie bij jou beter :) ben benieuwd of je het optijd afkrijgt, tis vaak veel meer werk dan het lijkt,..maar een granny square dekentje is altijd zo mooi!!! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Is nu mijn derde dekentje op korte tijd en ja hoor, ik vind het nog steeds zalig om te maken. Na enkele granny's te maken ken ik het patroontje uit het hoofd en gaat het vlotter en sneller. Maar afwachten of ik deze inderdaad op tijd klaar krijg, want heb het nogal druk de laatste tijd. Dus duimen maar :-) . Groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen

Tiem Flies!

De laatste weken ontzettend druk gehad  maar heb toch mijn allerlaatste wintertruitje nog afgewerkt  Een eenvoudig modelletje ( geen patroon...